Bihari Reklám és Ügynökiroda Kft eszközparkjának innovatív fejlesztése 

2022/12/29 

A Bihari Reklám és Ügynökiroda Kft (4100 Berettyóújfalu, Dózsa György utca 57 sz.) a  Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében meghirdetett Magyar Falu  Vállalkozás-újraindítás Program keretében nyomdaipari tevékenységének végzéséhez  kapcsolódó eszközbeszerzést valósított meg, 10 millió forint vissza nem térítendő európai uniós  támogatás segítségével.

A fejlesztés eredményeképpen 1 db IMR 13 T önjáró karos emelő beszerzése és üzembe helyezése. A  beszerzett eszköz a bel-, és kültéri dekorációs feladatok ellátását újszerű „pókember” funkcióban teszi  lehetővé. Ez azt jelenti, hogy 13 m-es magasságig, 7,5 m sugarú körben a dekorációs feladatok gyorsan  és könnyen megvalósíthatóak, emellett a berendezés telepítése is töredékét igényli a mostani 

előkészítő munkáknak. Az eszköz üzembe állításával csökken a felvállalt munkák teljesítésének  határideje, illetve nő az eddig nyújtott szolgáltatások színvonala és sokoldalúsága. 

A projekt megvalósításhoz kapcsolódó közvetett költségek a berendezés üzembe helyezéséhez,  biztonságos üzemeltetéséhez szükséges műszaki előkészítést, illetve a projektmenedzsment  költségeket tartalmazzák. 

A fejlesztés megvalósulásának helyszíne a vállalkozás székhelye, mely 4100 Berettyóújfalu, Dózsa  György utca 57 szám alatt található.

A projekt fizikai befejezése: 2022.12.07.

A beruházásnak köszönhetően a vállalkozás eddigi alkalmazottainak létszámát biztonságosan megőrzi  és eredményesen részt tud venni az Európai Uniós pályázatok finanszírozásával megvalósuló projektek  kivitelezésében. 

A projektről bővebb információt a www.bir.hu oldalon olvashatnak. 

Projektazonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02476 

További információ kérhető:  

Hajdú Miklós 

E-mail: bir@bir.hu